D. Z.


(Ex-militair, Personal Trainer)
  'Ik heb gekozen om anoniem geholpen te worden via een Fb account dat ik hiervoor heb aangemaakt, daarmee kon ik beeldbellen.
Dit vind ik ontzettend fijn omdat ik eindelijk open heb kunnen zijn aan iemand die zoveel ervaring heeft met militairen en veteranen, en zonder dossier werkt. 
In de eerste sessie zijn we ingegaan op een emotionele pijn en hardheid die zich had vastgezet, daarna hebben we gewerkt aan een agressie probleempje met Mindfulness Based Cognitieve Therapie. De pijn is opgelost en ik reageer niet meer zoals ik eerst deed. 
Ik vond Marit heel goed afstemmen alsof ze voelde wat er nodig was voor mij en ik voelde me gezien voor wie ik werkelijk ben, dat vond ik niet bij therapeuten. Het lijkt me fijn om af en toe nog eens te beeldbellen als een soort APK.

D.
(D. heeft sinds de eerste sessies al positieve stappen kunnen maken in zijn werk en merkt een verbetering en meer vertrouwen in zijn relatie. Hij zit naar eigen zeggen veel beter in zijn vel.)