Marina des Tombe


(Paardencoach & Kunstenares) 
'Ik heb het geluk gehad de Mindfulness en het Bundel-traject bij Marit te hebben mogen volgen en heb er enorm veel profijt van.
Mijn levensstijl is er echt door verbeterd; ik kan nu plannen, mijn plannen komen vervolgens ook echt uit en 
tegelijkertijd heb ik de tools om rustiger en bewuster te zijn dankzij de Mindfulness.
Ik oefen en gebruik de cursusboeken nog steeds dagelijks en heb ook een aantal individuele sessies met Marit gedaan die ik ook echt kan aanraden.
Marit is echt heel goed in het helpen van andere mensen!'

Marina over de Mindfulness Cursus:
'De Mindfulness cursus met Marit was heel erg effectief en heeft echt iets verschoven in mij. Ik keek echt iedere week uit naar de volgende les en nu dat het voorbij is doe ik vaak een les over en blijf ik de oefeningen doen omdat ik merk dat ze me echt veel brengen.
Ik kan hem 100% aanraden als cursus en mijn advies is er echt de tijd voor te nemen en te oefenen zoals Marit ons telkens op het hart drukte. Marit is ontzettend fijn om mee te werken en als er volgende cursussen komen ga ik die zeker met haar doen. Ik stond tijdens de cursus voor een moeilijke beslissing en de mindfulness cursus hielp mij er op een bewuste rustige manier mee om te gaan en de juiste tijd voor mezelf in te bouwen. Ik ben Marit zeer dankbaar en ga proberen te blijven oefenen om deze cursus nooit meer te vergeten!'

Marina over Coaching & Therapie:
'Marit weet elke sessie weer een geschikte oefening of meditatie te geven die geschikt is voor mijn staat van zijn. Ze is zeer flexibel en heeft een heel grote toolkit waar ze uit put om mij te helpen.
Ik vind het een grote aanrader, de afgelopen sessies hebben een grote verandering teweeggebracht en hebben mij op zowel ondernemings-gebied als op persoonlijk vlak geholpen om meer in mijn kracht te staan en duidelijkheid te creëren in keuzes of bij problematiek.'

Marina over Voice Dialogue:
'De Voice Dialogue sessies worden nu ingebouwd in mijn coaching-sessies met Marit en het heeft voor mij een heel positief effect. Ik merk écht verandering in mijn staat van zijn. Het lukt mij om mezelf vanuit een ander standpunt te zien. Het geeft me een gevoel van kracht!'
Door Voice Dialogue kan ik mijn krachtige zelf weer de boventoon te laten voeren. Ook na de sessies lukt het mij om er gebruik van te maken, om telkens weer die power naar boven te halen. 

Marina over Sensation Transformation Therapy:
'Het was heel fijn en de meditatie waarbij zij mij liet focussen op een blokkade in mijn lichaam hielp heel erg. Ik voelde hoe de blokkade aan het einde totaal veranderd was en hoe ik meer ontspannen was. Al met al heb ik vandaag al direct een aantal veranderingen in mijn situatie aangebracht en voel ik me rustiger en helderder. Ik verheug me nu al op de volgende sessie.'

 

🌺 Marina des Tombe
(Marina biedt prachtige Paarden-coaching aan, waar ze de Mindfulness mooi in verwerkt en belichaamd. Ik kan haar ten harte aanraden. Daarnaast maakt ze de mooiste bronzen sieraden en is bezig hiervoor een webshop te bouwen)