Pagina zonder menu3


Ik werk uitsluitend zonder dossier en ik stel geen medische diagnose. Er is geen verwijzing nodig.
Het is mogelijk geheel anoniem therapie/coaching bij me te volgen.


Mijn notities
Ik noteer soms steekwoorden om zaken te onthouden, op papier. Op deze papieren staat je voornaam in een code (letters tussen de letters) waardoor alleen ik kan zien om wie het gaat. Je achternaam blijft dus achterwege. 

Ik hoef geen informatie door te geven aan derden, zoals een Psycholoog of Zorginstelling wel moet doen. 
Deze zijn verplicht gevoelige informatie door te geven aan de Nederlandse Zorgautoriteit, is onlangs in het NOS Nieuws naar voren gekomen en is veel ophef over, nog steeds.

Ik heb daarnaast beroepsgeheim.


Anonieme hulp
Door een anoniem Facebook account aan te maken kun je hulp van mij krijgen zonder dat je ook maar iets aan gegevens hoeft te geven.
Stuur mij via je anonieme account een berichtje (Facebook Messenger) en we maken een afspraak.
Via dit account kunnen we met elkaar beeldbellen.
Je kunt zelfs een mondkapje oid opzetten om niet geheel in beeld te komen. 

Wanneer je kiest voor volledige anonimiteit mag je je betaling via de post opsturen. Ik geef je het adres wanneer we een afspraak hebben gemaakt.
Als het gaat om een groter bedrag kun je dit evt langsbrengen of af laten geven door iemand anders (in Olst-Wijhe of we spreken in Soest af, waar ik op wo/do ben). 

Je vind mij op facebook onder Marit Hettinga. Daniel, ex-militair uit 1967:
'Ik heb gekozen om anoniem geholpen te worden via een Fb account dat ik hiervoor heb aangemaakt, daarmee kon ik beeldbellen.
Dit vind ik ontzettend fijn omdat ik eindelijk open heb kunnen zijn aan iemand die zoveel ervaring heeft met militairen en veteranen, en zonder dossier werkt. 
In de eerste sessie zijn we ingegaan op een emotionele pijn en hardheid die zich had vastgezet, daarna hebben we gewerkt aan een agressie probleempje met Mindfulness Based Cognitieve Therapie. De pijn is opgelost en ik reageer niet meer zoals ik eerst deed. 
Ik vond Marit heel goed afstemmen alsof ze voelde wat er nodig was voor mij en ik voelde me gezien voor wie ik werkelijk ben, dat vond ik niet bij therapeuten. Het lijkt me fijn om af en toe nog eens te beeldbellen als een soort APK.'