Zorg & reparaties


Dankjewel dat je voor Liquid Diamonds hebt gekozen!

Om je sieraad de beste bewaar-omstandigheden te geven, berg je ze op in het bijgeleverde buideltje, kistje, of een sieradendoos.
De sieraden van blank hout worden snel vies!

Vermijd het contact met cosmetische producten en water!
Ga NOOIT in bad of douche met je sieraad om. De verflaag kan losweken of er komen vlekken in de verf.

Maak ze niet schoon met schoonmaakmiddelen, maar gebruik een doekje met bv je adem. Maak de Zinken randen ook niet schoon met middelen of alcohol. Er zit een lak-laag op tegen verkleuring, deze kan dan dof worden.

 

Garantie of reparatie:

Ik geef 1 jaar garantie op je sieraad, vanaf aankoopdatum.
De garantie zit op verkleuring, barsten, vlekken of kapotte onderdelen> Mits er geen water of schoonmaakmiddel aan te pas is gekomen en je het sieraad zorgvuldig hebt opgeborgen zoals hierboven omschreven. 

Ik geef geen garantie op krassen, waterschade of verkleuring door schoonmaken. Ook op het laten vallen, waardoor het glasbeschadigd is, geef ik geen garantie.

Ik geef geen garantie op de bijgeleverde kettingen, deze zijn een cadeautje. Verzilverde kettingen zijn gevoelig voor verkleuring. Hierop zit geen garantie.
Alleen op los bestelde kettingen geef ik garantie.

Stuur een foto met omschrijving naar: info@LiquidDiamonds.nl en ik stuur instructies. 

Helaas kan ik niet een tweede exemplaar maken dat 100% hetzelfde is, omdat ieder item uniek is. Wel kan ik iets maken dat er op lijkt.

Omruilen

Binnen 14 dagen mag je altijd je sieraad omruilen, zonder dat je verzendkosten hoeft te betalen (alleen bij het terugsturen betaal je je eigen postzegel).