Mijn coaching & therapie- vormen


Vanuit meerdere gebieden kan ik je helpen om je weer in balans en veel gelukkiger te voelen.
Ik verweef verschillende methodieken, therapievormen en coaching in mijn sessies, afhankelijk van waar voor jou de behoefte ligt en wat passend is. 

Mindfulness Docent: 
Ik heb sinds 17 jaar ervaring met Mindfulness en heb dit jaren lang ingezet in combinatie met Workshops en lessen in Acryl gieten en intuïtieve kunst.
Ik ben opgeleid door een hoog beoordeelde docent-opleider, vanuit de bekende stroming die Jon Kabat-Zinn in gang heeft gezet (Mindfulness Based Stress reduction) om de kracht van meditatie in combinatie met westerse psychologie in te zetten voor het vergroten van je welzijn. Veelvuldig bewezen!
Mindfulness Based Cognitive Therapy:
Met MBCT leer je herkennen hoe gedachten je acties en gevoelens beïnvloeden.
Je leert gevoelens te verwerken door ze de ruimte te geven en te accepteren in plaats van te vermijden. En je creëert afstand tot je gedachten en gevoelens, waardoor je innerlijke vrijheid vergroot. De therapie bestaat uit gesprekken en geleide meditaties. 
Ervaringskennis en Intuïtie:
Vanuit mijn diepere wens naar meer geluk en innerlijke vrede heb ik mij door de jaren heen ontwikkeld tot iemand die precies weet hoe dit geluk zelf te creëren, en me daarnaast doorgaans vredig en gerust te voelen, in tegenstelling tot vroeger.
Dit schijn ik uit te stralen. Ik belichaam de Mindfulness en heb enorm veel kennis op het gebied van Persoonlijke Ontwikkeling, waar ik meer dan 25 cursussen/specialisaties/trainingen in heb gevolgd.
Hier onder ook Intuïtieve Ontwikkeling, waarmee ik mij dagelijks bezighoud. Uit de reacties (zie reviews) van mijn cliënten blijkt ook dat ik goed af kan stemmen op waar de behoefte ligt.
Onder andere heb ik in het Militair Revalidatie Centrum gewerkt waar ik een Gratificatie heb ontvangen voor 'Bewonderingswaardige inzet'.
Werkboeken (Brain Balance Bundle):
Ik bied 6 krachtige werkboeken aan waarmee je eenvoudig kunt werken aan positieve verandering, waar onder:
Richting, Focus & Overzicht, Zelfreflectie, Welzijn, Inzicht en Vrij van Zorgen. 
Deze werkboeken zijn grotendeels ontwikkeld door een team dat onderzoek heeft gedaan naar wát het allerbeste werkt. Vormgegeven + aangevuld door mijzelf.
Ze geven inspiratie, kracht, rust, overzicht en geluk!
Compassie-Coaching:
Van jezelf leren houden is niet eenvoudig. Ik ben opgeleid om Cursussen & coaching te geven in (zelf)compassie en kan je leren om jezelf vanuit een liefdevolle manier te gaan zien, waardoor je prettiger zult leven, beter voor jezelf zorgt, vergeeft en stabieler blijft. Vanuit compassie naar jezelf zul je beter in staat zijn om ware compassie voor de ander te hebben, op een gezonde manier. 
Voice Dialogue:
Voice Dialogue is een prachtige manier om zelfinzicht te creëren en beter in contact te komen met jouw waardevolle delen; zoals je creatieve bron, je ware geluk, je innerlijke kracht of je intuïtie en talenten.
Daarnaast kun je licht werpen op onuitgesproken of onderdrukte kanten van jezelf om volledig van jezelf te leren houden en meer één te worden.
Sensation Transformation therapy:
STT is een prachtige manier om in 1 sessie een onprettig gevoel te transformeren naar ruimte voor geluk, of het in elk geval flink te reduceren. 
Ik breng je eerst in een diepe ontspanning, daarna tunen we volledig in op het gevoel, geven we het de ruimte en gelegenheid om te bewegen door oa ademhalingstechnieken. Na de sessie voel je je vrijer en meestal zijn cliënten in 1 sessie van het onprettige gevoel af.
Je hoeft niet van tevoren aan te geven wat jou het meest aanspreekt, het mág natuurlijk altijd. Ik houd mij sowieso niet aan 1 vorm, maar ik verweef de vormen die voor jou het meest passend zijn in het moment.