Mijn Path, Pashion & Purpose


Als klein meisje woonde ik met het gezin Indonesië en Sudan, mijn vader werkte er in de Ontwikkelings-samenwerking en als Diplomaat voor de Nederlandse Ambassade. Van hem leerde ik dat alle partijen voordeel konden hebben van een gesprek of ‘deal’ en dat dat een groot goed is. Vooruitgang voor iedereen! 
Het streven naar niet alleen het beste voor jezelf, maar je verplaatsen in wat een ander zijn/haar glas vult, terwijl die van jou dat ook doet. 
Later zijn we in een klein dorpje in midden Nederland gaan wonen waar ik altijd bij de paarden te vinden was. 

Op mijn 14e ging ik mij verdiepen in persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei en transformatie. Ik vond boekjes in de bibliotheek over Intuïtie en het ‘Grote geheel' en kreeg voor Kerstmis het boekje ‘Gelukkig zijn’, wat ik ontzettend interessant vond en toepaste. Hierin stonden dingen die je nu terughoort in ‘The Law of Attraction’ - leer.
Op mijn 16e onderzocht ik de 'New Age' spiritualiteit en rond mijn 20ste kwam ik voor het eerst in aanraking met The Law of attraction via de film 'The Secret' en begon het toe te passen. 
Maar ik voelde me klein, ‘anders’ en niet op mijn plek.. wat ik ook deed ik was niet echt thuis.

Op mijn 22ste overkwam mij tijdens mijn studie een éénheidservaring, waarbij de afgescheidenheid die ik had, even niet meer bestond. Dit veranderde mijn leven.
Auteur Pim van Lommel omschrijft een éénheidservaring als: “Het ontstijgen van de eigen identiteit. Zelfrealisatie en een ontwaken. Meer hier over.

Maar omdat het verschil te groot was tussen wat ik eerst dacht dat ik/de wereld inhield, en wat ik tijdens die ervaring voelde, schrok ik enorm en kon ik rationeel mijn werkelijkheid niet  opnieuw goed vormen. Ik was verward.
Ik kreeg geen goede hulpverlening. Zij zeiden dat het gevoel van eenheid met de wereld en nieuwe wijsheid voelen.. een illusie was en dat ik een eenvoudig leventje moest gaan leiden. 
Ik ben daarna lang terecht gekomen in een web van verkeerde raad, negatieve mensen, kapotte dromen en verwoestende medicatie. Met niemand sprak ik over mijn mooie ervaring.. Ze zouden mij voor gek verklaren, dacht ik.

Toen ik net weer opkrabbelde bleek tot overmaat van ramp een toen dierbare bekende zich 3,5 jaar lang voor mij uit te hebben geven, op het internet. Mensen die ervan wisten hadden mij niets verteld. Ik was volledig geruïneerd, althans dat dacht ik.

Ik was meer dan 10 jaar zoekende en angstig voor wat er achter mijn rug gebeurde, ik stond bijna nooit in mijn kracht. Alle waardigheid was van mij afgenomen en had geen vertrouwen in de wereld, mezelf of hulpverleners.
De medicatie die mij werd opgedrongen maakte dat ik helemaal niet goed kon functioneren. Ik voelde me afwezig, onzeker, warrig en had geen energie. Medicatie.. die later niet eens nodig bleek te zijn.

Gelukkig waren er ook wijze mensen op mijn pad en ik ging meer lezen en leren over persoonlijke ontwikkeling, Antroposofie, het Boeddhisme, Mindset, Filosofie en later opnieuw The Law of Attraction.

Ik had na mijn studie eerst een aantal jaar als Activiteiten therapeut gewerkt in het Militair Revalidatie Centrum waar ik een specialisatie deed in Neuropsychologie. Dit gaf mij enorm veel interessante informatie over leren, groei en ons brein & lichaam als eenheid.

Hierna deed ik veel cursussen op Mindset-level, waar onder Identiteitsversterking, Intuïtieve Ontwikkeling, je Zielsmissie, Empowerment, Moeiteloos jezelf zijn, Verbindende Communicatie, Ondernemen vanuit je Hart, Mindfulness & Zen, Leiderschap en Innerlijke kracht.
Mijn eerdere eenheidservaring heeft mij altijd de voedingsbodem gegeven om vanuit mijn kern en contact met het grotere geheel iets moois in de wereld te gaan zetten. Ook waardoor anderen dichterbij hun bron en evt eenheidservaring kunnen komen, als ze die nog niet gehad hebben.

Dit deed ik eerst door een onderneming te beginnen in intuïtieve & creatieve ontwikkeling middels Acryl-gieten (Yana Art), een groot succes. Ik moest mij nog verder ontplooien.
En zoetjes aan gaf ik wat Workshops in Visionboarding & The Law of Attraction.
In Coronatijd begon ik een eigen Sieradenlijn. Vanzelf kwamen er vragen voor persoonlijke juwelen met oa as er in verwerkt, dit doe ik met groot plezier voor de mensen en help hen daarmee in hun verwerking.

Het is voor mij niet meer voor te stellen dat ik blijf hangen in negatieve gedachten, problemen, of ongelijkwaardig voelen.
Ik verwonder mij hoe ik weken, maanden achter elkaar gelukkig ben. Echt diep gelukkig. Zonder mijn leermeesters, vriendinnen, partner, trainingen en leesvoer was dit mij niet zo gelukt. 

Dit is waarom we hier zijn, om elkaar te liften. Onze droomdoelen waar te maken, niet alleen voor onszelf maar voor het geheel een beter leven te creëren. 

Ik ben nu 41 en vorig jaar in mijn eentje verhuisd naar Overijssel, voor mij de mooiste omgeving! Eindelijk een droomhuis met heerlijke tuin en alle ruimte die ik wens.
Ik kan vanuit daar bewuster met mijn tijd en mijn sociale contacten omgaan. ik voel veel meer rust, sturing en richting vanuit mijn bron. De bron.
Mede dankzij de Law of attraction en andere strategieën heb ik de beste keuzes gemaakt en mensen in mijn leven aangetrokken, zonder dat het geforceerd voelde, als vanzelf. Ik voel mij tegenwoordig altijd 100% echt en gelijkwaardig. Zo niet dan onderneem ik meteen iets om het te veranderen. En nog zoveel te ontwikkelen!

Ik vind het niet zweverig, omdat er veel onderzoek is gedaan naar hersen- 'programmering', onderbewustzijn, methoden en het effect van woorden op het brein en zelfs planten, door oa Harvard.

Natuurlijk blijven er altijd tegenslagen in je leven opduiken, nare dingen of dingen die lastig zijn om mee om te gaan. Maar wanneer ik daaruit kwam, was ik vrijwel altijd later dankbaar dat ik het heb meegemaakt, om wat ik ervan heb geleerd. Dat gevoel is prachtig.

Ik heb er veel te lang over gedaan, ik denk dat het écht sneller kan.
Jou wil ik daarom methoden en gedachtegoed doorgeven, die eigenlijk heel makkelijk zijn en veel goeds teweeg zullen brengen.
Daarom geef ik deze Dag-Workshop vol goodies for your Mindshift.
Een dag waarin we een transformatie gefundeerd op gang zetten of, wanneer je er al mee bezig was, goed doorpakken. 

Kom je ook? Kies voor jezelf en jouw dromen, waardoor jouw glas altijd vol is, en je van daaruit anderen ook beter kunt helpen hun glas te vullen. Klik hier om naar de Workshop-pagina te gaan.

Veel liefs,
Marit